Afacere cu investitie ZERO. Exista oare in Romania?


Fiecare dintre noi isi doreste o afacere in care sa nu investeasca nimic. Din pacate, o afacere cu investitie zero este aproape imposibila. Este adevarat, exista afaceri in care nu investesti bani, insa nu exista nicio afacere in care sa nu investesti timp si munca, elemente extrem de importante pentru orice om. Totusi si munca si timpul costa bani, deci nu se poate afirma ca exista in adevaratul sens al cuvantului o afacere cu investitii zero.

Daca iti doresti o afacere in care sa nu investesti bani insa, ai noroc, deoarece odata cu dezvoltarea internetului acest lucru este din ce in ce mai des intalnit. Cred ca in proportie de 90% din businessurile fara investitii majore din punct de vedere financiar sunt demarate in mediul online.

Afaceri cu investitii zero in online

Exista multe lucruri pe care le poti face in mediul online investind doar in idei. Evident, ai nevoie de echipamente, cum ar fi un laptop si conexiune la internet, insa acestea se presupune ca le ai deja o data ce deja ai ajuns sa citesti acest articol. Voi schita o parte dintre acestea aici, pentru a va alege mai usor afacerea ideala va recomand sa urmati sfaturile acestui articol anterior.

Content Writer

O afacere in Content Writing este din ce in ce mai cautata, iar furnizorii de continut de calitate sunt foarte putini. Daca vrei o afacere in care sa nu investesti niciun ban, cu siguranta aceasta este o solutie cat se poate de buna pentru tine. Evident, ai nevoie de cunostinte solide de limba romana si de inspiratie cat cuprinde.

Content maker pe Youtube

Youtube-ul a devenit si el o sursa foarte buna de a face bani. Daca reusesti sa faci un continut care sa atraga vizite, indiferent de ceea ce faci, poti castiga bani foarte frumosi. Exista deja in Romania o multime de tineri care fac mii de euro lunar din postarea unor filmulete pe Youtube iar numarul lor este in continua crestere. Poti incerca vloguri culinare, anumite experimente sau chiar interviuri cu diverse persoane.

Crearea unui blog

Daca esti pasionat de un anumit domeniu, dupa cum am prezentat aici blogurile par sa fie surse de venit excelente, mai ales in anul 2015. Blogurile sunt din ce in ce mai citite, mai ales daca este vorba despre bloguri foarte bine structurate si foarte bine nisate. Cu siguranta exista o multime de oameni pasionati de aceleasi lucruri de care esti pasionat si tu, pe care ii poti atrage sa citeasca tot ceea ce scrii. Evident, si in acest caz vei avea nevoie de o buna cunoastere a limbii pe care o vorbesti si de talent pentru scris.

Indiferent ce alegi, este cert faptul ca se poate sa incepi o afacere cu investitie zero. Ai nevoie insa de inspiratie, de ambitie si de perseverenta. Nu uita ca rezultatele nu or sa apara peste noapte si ca prin munca multa se ajunge sus.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *