Ambalare plante medicinale la domiciliu


Plantele medicinale sunt cautate inca din cele mai vechi timpuri si pana astazi datorita proprietatilor de vindecare si combatere a multor boli. Aacestea constituie chiar si astazi o buna solutie alternativa mult mai sanatoasa pentru medicamentele moderne pentru principalele maladii.

Acum exista in Romania o multime de mari companii ce se ocupa cu producerea, ambalarea si distribuirea multe plante medicinale. Aceste companii de tip Plafar colaboreaza in functie de cereri si de oferta de munca cu o multime de persoane fizice dispuse sa lucreze chiar si la domiciliu atat pentru colectarea de plante medicinale din natura cat si pentru ambalarea in pungi a acestora.

Principalul avantaj al acestui tip de munca este faptul ca nu necesita investitii deoarece toata activitatea o consta doar munca omului angajat asemeni altor oferte asemanatoare, spre exemplu prelucrarea margelelor sau chiar a plicurilor.

Tipurile de oferte de munca la domiciliu (pentru plante medicinale)

In general majoritatea ofertelor de munca la domiciliu legate de domeniul plantelor medicinale sunt pentru cautarea persoanelor dispuse sa ambaleze la domiciliu diferite plante. Acestea fie sunt colectate de catre persoana in cauza fie sunt livrate de catre firma angajatoare.

In cerere mai mica mai sunt si persoanele ce sunt dispuse sa colecteze din natura diferite plante in functie de zona respectiva. Aceste oferte nu sunt stabile asemeni celor pe calculator si au rolul doar de a compensa stocul de plante in cazul in care in anul respectic cererea este mai mare decat oferta sau in cazul in care din nefericire cultura societatii nu a avut un bun randament.

Mai exista si ofertele in care angajatul trebuie sa sorteze plantele, acestea fiind livrate in cantitate foarte mare de catre anagajator. In acest caz, plantele medicinale sunt destul de mici neavand un volum foarte mare, in general este vorba de seminte. Totusi majoritatea ofetelor constau in ambalarea in plicuri mai mici, pentru acest lucru o sa va trebuiasca un cantar electronic de mare precizie care de regula este oferit de firma.

Care sunt cerintele pentru a putea ambala plante medicinale acasa

Acestea pot varia usor in functie de oferta de lucru, dar in principiu trebuiesc cateva cerinte bine indeplinite. In primul rand angajatul trebuie sa dispunsa de o buna indemanare, acest lucru fiiind si in avantajul sau deoarece cu cat poate manipula si procesa o cantitate mai mare de plante medicinale cu atat castigul este mai mare ajung astfel la sume foarte mari.

Rabdarea este o virtute, si in cazul de fata vechea vorba este mai mult decat valabila. Ambalarea unor cantitati foarte mari de plante poate dura foarte mult timp, iar daca angajatul nu are o buna rabdare atunci totul este in zadar. In nici un caz nu trebuie sa greseasca nici la sortatul plantelor si nici la greutatea acestora.

Pe langa acestea anagjatul trebuie sa arate seriozitate si sa fie eficient. Deoarece exista o multime de persoane dispuse sa lucreze (vezi aici si alte dezavantaje) in acest domeniu de activitate si la domiciliu cerintele sunt de regula destul de drastice. Pot exista penalitati la salariu daca nu sunt indeplinite conditiile stricte sau daca angajatul nu da semne de seriozitate.

Cat de eficient este un job la domiciliu de acest tip

Sincer va recomand ca in primul rand sa aveti grija la inselatoriile si anunturile false cand o sa cautati pe internet deoarece unele au conditii destul de grele de indeplinit. Spre exemplu o conditie este sa ambalati un minim de 50 de kilograme de planta pe saptamana, pentru care sunteti platiti cu 5 lei per kilogram, astfel castigul lunar poate depasii 1000 lei lunar.

Personal mi se pare aiurea ca se impune o cantitate minima de ambalat, poate sunt zile in care nu puteti lucru, asta inseamna ca nu o sa primiti nici un ban cat timp cantitatea nu ajunge la minim 50 kg.

O alta solutie de lucru de acasa mult mai sigura si banoasa decat ambalarea plantelor medicinale o constituie cea prezentata aici unde castigul este cu mult mai mare de 1000 lei lunar ajungad la sume impresionante, iar toata activitatea se poate face de acasa chiar din fata calculatorului dumneavoastra.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *