Asamblari jucarii la domiciliu, un job mai mult decat distractiv


Aceasta oferta de munca este mai mult o placere decat un job. Indiferent de varsta cu totii suntem copii intr-un fel sau altul, iar de cele mai multe ori cei in varsta sunt parca mai atrasi atat de copilarie cat si de copii in sine – tocmai din acest motiv copii se inteleg bine cu bunicii.

Cele mai multe oferte de lucru pentru asamblari jucarii la domiciliu se refera strict la jucariile din lemn, dar mai sunt unele in care trebuie sa asamblati manual diferite piese, sa va dau un exemplu – asamblarea brelocurilor pentru chei, oferta pe care o voi prezenta intr-un articol viitor deoarece are anumite atribute diferite.

Principalele tipuri de jucarii ce trebuiesc asamblate la domiciliu

Jucariile din lemn
Procedeul este in principiu simplu dar poate varia de la o fiecare firma angajatoare la alta in functie de ce jucarii produce si ce organizare interna are. Spre exemplu, unele firme furnizeaza placajele din lemn intregi si ofera angajatului presa cu fiecare matrita in parte pentru fiecare model de jucarie din lemn. Acesta trebuie sa decupeze bucatile din placaj in functie de matrita, bucati din lemn ce or sa fie piesele pentru viitoarea jucarie. Se vor asambla si lipii cu un lipici special pentru lemn care nu este toxic sau nociv pentru copii urmand ca la final sa fie vopsite manual cu vopsea nontoxica.

Jucariile din plastic
Acestea sunt de complexitate medie si oricine le poate monta foarte usor. Sa va dau cateva exemplu: masinute simple, papusi, etc. Pentru fiecare masinuta in parte societatea ce ofera aceasta oportunitate de lucru la domiciliu (vezi si altele) va furniza toate piesele necesare (caroserie, rotite, etc) precum si instructiunile clare. Pentru fiecare papusa, asemeni masinutelor, firma o sa ofere partile corpului ce trebuiesc montate initial precum si hainele papusii cu care trebuie imbracata inainte sa fie ambalata in cutie finala si sa fie pusa spre vanzare.

Jucariile electrice
In cazul de fata gradul de complexitate este mai ridicat dar se poate invata foarte repede de catre oricine. In componentele jucariei va exista si un circuit, un spatiu destinat acumulatorilor si alte piese electrice in functie de tipul jucariei. Aici este posibil ca unele dintre ele sa trebuiasca sa fie conectate si firele sa fie lipite cu fludor.

Cerintele necesare acestei oferte de lucru la domiciliu

In cazul de fata cerintele variaza in functie de fiecare oferta de lucru in parte, acestea mai pot varia si in functie de angajator. Totusi aveti nevoie in primul rand de ceva rabdare, timp liber, o indemanare iesita din comun si o vedere la fel de buna.

Nu trebuie sa va tremure mainile in special atunci cand vopsiti jucariile din lemn sau in cazul celor din plastic atunci cand va urma sa le lipiti etichetele – spre exemplu etichete cu faruri la masinute.

Pentru ca exista multe persoane indiferent de varsta dispuse sa se ocupe de asamblari jucarii la domiciliu concurenta este foarte mare pe piata de munca a acestei oferte. Recomandarea mea este sa contactati mai multe companii dispuse sa angajeze si sa cereti cat mai multe detalii legate de ce trebuie sa faceti mai exact, despre complexitatea unei asamblari si despre castigul promis desigur. Nu este o oportunitate prea banoasa (vezi alte sugestii din care se poate castiga mai mult) dar ramane o buna solutie in special pentru cei trecuti de varsta a treia.

Totusi exista alte oferte de lucru mult mai comode cum este si cea prezentata aici care ofera un castig semnificativ mai mare decat asamblarea jucariilor la domiciliu.

Spre deosebire de toate ofertele de lucru la domiciliu din Romania, aceasta oferta este probabil mult mai usoara si mai profitabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *