Avantajele si beneficiile unei afaceri la domiciliu


Afacerile la domiciliu au inceput sa se raspandeasca in ultimii ani in special dupa inceperea crizei mondiale. Chiar daca nu au un acelasi succes ca si o afacere obisnuita, cele demarate la domiciliu au mai multe beneficii si avantaje pe care le voi prezenta in cadrul acestui articol.

Inainte de toate va recomand sa analizati bine inainte de a va incepe propria afacere la domiciliu deoarece avantajele se potr transforma foarte usor in dezavantaje, analizati articolul acesta cu atentie si descoperiti singuri ce vi se potriveste.

Beneficiile afacerilor la domiciliu

Principalul avantaj al unei afaceri la domiciliu este faptul ca ai un program flexibil. Astfel, nu este necesar sa te trezesti devreme si poti lucra in orice perioada a zilei indiferent ca este zi sau noapte. Un program flexibil iti ofera posibilitatea sa mergi la dentist la o ora mai putin aglomerata, sau sa faci cumparaturile in supermarket la orele in care nu este mai nimeni in magazin. Sau poti sa iti vizitezi inainte de toata lumea prietenul proaspat venit din strainatate.

Un alt avantaj al afacerilor la domiciliu este faptul ca poti avea zile libere cate doresti in functie de bunul plac. Nu mai este necesar sa iti programezi concediul cu cateva luni inainte, sau si mai rau, nu iti iei concediu data cu toti angajatii firmei in cazul in care ai avea un job. Ai foarte mult timp liber si te poti bucura din plin de acest beneficiu.

Faptul ca tu esti propriul tau sef inseamna ca nu te poate comanda nimeni. Totusi ai obligatia sa iei propriile decizii, iar o decizie proasta poate influenta negativ castigul de bani.

Toate afacerile mari au inceput de jos, chiar si Google a fost candva o afacere de cartier inceputa la domiciliu (lista cu sugestii pentru afaceri la domiciliu). Daca totul deruleaza conform planului initial ai posibilitate de extindere in viitor, astfel te poti focusa pe cercetare si dezvoltare dar acest lucru necesita multa munca si bani investiti. Atunci cand ai un job obisnuit nu ai timp de asta cercetare, mai ales cand lucrezi cu program prelungit.

Cele mai multe afaceri la domiciliu au costuri reduse spre deosebire de afacerile clasice la distanta ce necesita fie spatiu de productie inchiriat, fie birouri inchiriate sau diferite alte costuri. Aceste costuri cum este spre exemplu curentul electric se poate achita de catre restul familiei, asadar poti primii ajutorul si sustinerea familiei si prietenilor, chiar poate daca din punct de vedere legislativ nu este prea legal.

Spre deosebire de toate ofertele de lucru la domiciliu din Romania, aceasta oferta este probabil mult mai usoara si mai profitabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *