Castiga bani de acasa completand sondaje online platite


Puteti castiga sume semnificative de bani completand sondaje online acasa. Sumele castigate variaza in functie de fiecare sondaj in parte, de firma ce doreste acele sondaje online si in special de catre firma intermediara ce va ofera comisionul dumneavoastra.

Din pacate in Romania nu exista foarte multe site-uri de sondaje platite ca in strainatate, iar daca nu cunoasteti bine limba engleza nu va recomand sa va inregistrati pe siteurile straine deoarece vi se poate suspenda contul pentru calitatea slaba a raspunsurilor oferite fix inainte sa cereti plata.

In Romania exista de putina vreme site-ul Daedalus (click pe bannerul din dreapta pentru a-l vizita) ce va ofera chestionare pe net in limba romana. De asemenea castigul este pe baza unor puncte, acestea se acumuleaza pentru fiecare chestionar completat. Spre exemplu pentru un chestionar scurt ce dureaza sub 3 minute primiti 30 de puncte in timp ce pentru un chestionar foarte lung de peste 30 de minute primiti peste 150 de puncte.

Intrebarile sunt in limba romana, iar majoritatea firmelor ce apeleaza la serviciul Daedalus sunt din Romania. Acestea doresc sa vada reactia oamenilor la anumite campanii publicitare organizate pe viitor sau a viitoarelor produse. Plata se poate solicita atunci cand ati acumulat 1000 de puncte, iar aceasta se poate face prin mai multe metode inclusiv prin transfer bancar.

Sincer nu stiu cat de recomandate sunt chestionarele platite deoarece nu am participat niciodata la asa ceva. Ceea ce este clar este faptul ca este o activitate din care puteti castiga bani de acasa fara mare efort. Pare o buna sursa de venit pasiv tinand cont ca cele mai multe sondaje online sunt in limba romana.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *