Castiga bani lucrand de acasa ca asistent virtual


Pentru a ne intretine si pentru a avea viata pe care fiecare dintre noi o dorim, trebuie sa muncim. Munca este privita diferit de foarte multa lume, insa majoritatea oamenilor aleg sa opteze pentru varianta grea, ce implica trezitul la 6 sau la 7 dimineata, condusul timp de o ora pana la birou si activitate sustinuta timp de 8-9 ore.

Din fericire, exista alternative iar una dintre ele este aceea de a lucra de acasa, ca asistent virtual pe internet.

Ce este un asistent virtual

In principiu, este o persoana care duce la indeplinire taskuri simple online. Un asistent virtual la domiciliu poate sa se ocupe de telefoane, de emailuri, diverse rezervari, administrarea retelelor de socializare si comunicarea cu clientii. Nu este nimic greu, insa daca vrei sa te angajezi intr-un astfel de domeniu trebuie sa ai o serie de abilitati:

 • Sa ai cunostinte bune de vanzari, persuasiune si psihologie
 • Sa stii cum sa folosesti majoritatea retelelor de socializare
 • Sa poti comunica cu usurinta cu oricine si sa nu faci greseli gramaticale
 • Sa ai disponibilitatea pentru a raspunde rapid solicitarilor
 • Cati bani poti castiga ca asistent virtual

  Varietatea salariilor unui asistent virtual este foarte mare. Pe site-uri de freelancing, castigurile incep de la 10 euro pe ora. In Romania, castigurile sunt, in mod evident, mai mici. Cert este ca poti castiga destul de mult daca iti acorzi timp pentru a cauta cele mai bune oferte si te poti bucura de un loc de munca pe care sa il practici din confortul propriei case.

  Unde gasesti un job de asistent virtual

  Exista foarte multe site-uri care prezinta asfel de oferte. Odesk, Freelancer sau simple site-uri de joburi iti pot prezenta astfel de oferte. Pentru a avea un succes cat mai mare este bine sa ai un CV completat si sa te asiguri ca are incluse toate abilitatile care te-ar putea ajuta sa fii asistent virtual.

  Daca nu te descurci cu limba engleza exista oferte de lucru drept asistent virtual si in Romania, fie le gasesti pe siteurile de anunturi fie pe microjoburi.ro despre care am discutat intr-un articol anterior. In Romania nu este prea bine platita ca si job, dar in mare parte este ok.

  Care sunt principalele avantaje ale unui asistent virtual

  Optand pentru un astfel de loc de munca ai extrem de multe avantaje. In primul rand, ai flexibilitatea de a-ti organiza de unul singur timpul. Nu vei mai fi nevoit sa pierzi 2-3 ore pe drumul pana la munca si inapoi acasa, ci vei putea sa te bucuri in tihna de micul dejun si de cafea.

  Cheltuielile pe care le ai cu un astfel de job sunt si ele mult mai mici, in conditiile in care nu trebuie sa investesti foarte multi bani in haine, nu platesti pe transportul din fiecare zi si poti manca mancare gatita acasa, in loc de a comanda mancare la locul de munca.

  Ai putea spune ca este greu sa gasesti un astfel de job, insa ofertele sunt din ce in ce mai multe, asadar, daca acorzi o atentie cat mai mare cautarilor sunt sanse sa il gasesti foarte repede si sa te bucuri din plin de avantajele lui.

  Ce alte alternative mai bune exista

  Tinand cont de faptul ca un asistent virtual nu este foarte bine platit si de faptul ca in functie de tipul jobului, lucrul cu oamenii este foarte dificil este foarte posibil ca acest job sa nu va atraga prea tare sau sa renuntati la acesta.

  O alternativa mai buna este aceasta (click pt. detalii) ce ofera un castig mult mai semnificativ si nu necesita atat de mult de lucru zilnic. Accesati acel link si o sa gasiti mai multe detalii despre oferta respectiva.

  Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *