Castiga bani pe net de acasa lucrand ca game tester online


In functie de varsta pe care o aveti, daca aceasta este destul de frageda cu siguranta aceasta oferta de munca la domiciliu o sa fie mai mult o placere decat un job unde sunteti obligat sa aveti o anumita activitate. Principalul avantaj al acestei oferte prezentate in articolul de fata este faptul ca imbina utilul cu placerea, mai exact sunteti platiti sa jucati diferite jocuri pe computer.

Chiar daca la o prima impresie pare roz sa lucrezi ca si game tester la domiciliu va asigur ca nu este chiar asa, este destul de dificil deoarece aveti o multime de responsabilitati. Acestea vor varia in functie de tipul jocului, daca acesta este de tip browser sau necesita instalare.

In cazul primului tip mentionat, pentru jocurile browser, ca si game tester online o sa fie necesar sa furnizati toate bugurile intalnite si mai ales sa urmariti foarte atent toti jucatorii online deoarece acestia pot sa descopere un bug si sa profite de acesta in interes personal. In cazul jocurilor ce necesita instalare si se joaca offline, un game tester trebuie doar sa testeze diferite lucruri in joc si sa noteze unde, cand, cum si in ce context apar erori.

Avantajele si dezavantajele unui game tester online

Ca avantaje dupa cum am si mentionat in inceputul articolului este faptul ca jobul de game tester este mai mult o placere. Totusi acest lucru se poate transferma usor si in dazavantaj, deoarece cand sunteti obligat sa aveti o anumita activitate indiferent cat de mult va place la este posibil ca la un moment dat sa va plictisiti si sa devina o obligatie.

Mai poate apare programul orar impus, unele jocuri online in functie de nationalitatea jucatorilor trebuiesc testate noaptea tarziu datorita jucatorilor din strainatate. Pentru cheltuieli mai mici majoritatea firmelor ofera posibilitatea sa se lucreze de acasa pe computer dar exista si altele ce fac aceste angajari si la sediile lor, spre exemplu Ubisoft Romania angajeaza numai la sediu si nu ofera posibilitatea unui loc de munca la domiciliu.

Castigul (vezi si alte propuneri) nu se poate aproxima deoarece poate varia de la angajator la angajator si de la joc la joc, unele salarii conform anunturilor de pe net pot ajunge si la 1500-2000 lei exceptie facand cazurile in care testerul detine si cunostinte de programare si vine cu sugestii si propuneri pentru joc, in acest caz salariul este mult mai mare.

Merita sa lucrezi ca game tester la domiciliu?

Recomandarea mea este ca se merita sa lucrezi ca game tester online numai daca ai o varsta frageda si ceva experienta profi in jocurile e computer. Daca termini majoritatea jocurilor la nivel avansat/expert de dificultate atunci esti ok, daca le termini la nivel easy atunci nu esti chiar cel mai bun candidat.

In cazul in care nu iti place sa stai ca angajat ca game tester online atunci cred ca cea mai buna alegere este sa iti incepi o mini afacere (vezi detalii) unde tu vei lua deciziile, iar castigul este in functie de munca.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *