Castiga bine colectand cheite de doze din aluminiu


In mare este vorba de colectarea cheitelor din aluminiu utilizate pentru a desface o doza de suc sau bere, din aluminiu si aceasta. In poza de mai sus aveti un exemplu pentru a intelege mai exact la ce se refer. Spre deosebire de alte oferte de munca la domiciliu aceasta nu are o limita de varsta impusa si chiar o persoana de 14 ani se poate ocupa cu aceasta activitate de castig.

Cautand pe internet pe siteurile de anunturi, gasiti o multime de cereri dar si de oferte pentru cheite de doze din aluminiu de diverse tipuri si modele, cele mai scumpe din cate am vazut eu sunt cele de RedBull si cele mai ieftine fiind cele de la dozele de bere Ciucas.

Bineinteles, acestea se comercializeaza in numar foarte mare, gen cel putin 100 de cheite. Probabil costul transportului in cazul unei expeditii prin Posta Romana sau mai ales prin firmele de curierat rapid este destul de mare si trebie o cantitate semnificativa ca sa renteze mica afacere la domiciliu.

Cum sa vinzi rapid cheitele din aluminiu colectate de catre tine

In functie de cantitatea acestora o sa difere si castigul, astfel cu cat ai mai multe cheite de doze din aluminiu cu atat castigul potential o sa fie mai mare. Se recomanda colectionarea cheitelor de diverse tipuri, nu este indicat sa va axati numai pe cheitele unui singur produs. Chiar daca unele cheite sunt mai ieftine cu mult decat altele nu sunt de neglijat totusi.

Dupa ce ai strans o cantitate deminificativa si doresti vinderea acestora posteaza anunturi pe internet pe siteuri de genul Okazii si OLX cu poze care sa demonstreze ce vinzi. Acestea se pot vinde atat la bucata cat si la kilogram in cazul cantitatilor foarte mari de cheite de aluminiu.

sir de cheite din aluminiu colectate de acasa cheite de doze din aluminiu colectate la domiciliu la kilogram bratara hand made din cheite de doze din aluminiu poseta geanta din cheite din aluminiu

Clientii ce doresc sa cumpere cheitele sunt in general persoane ce se ocupa cu fabricarea diferitelor obiecte handmade (vezi detalii). In pozele de mai sus se pot observa 2 accesorii de corp realiate din cheite de doze din aluminiu, o poseta si o bratara de mana. Totusi se pot realiza si alte obiecte ca de exemplu: lampa de veghe, lanticuri, jaluzele anti-tantari si multe altele.

Toate ca toate, aceasta oferta de lucru pentru acasa este una cat de cat ok numai cat timp aveti o sursa buna de unde sa procurati dozele (un magazin invecinat spre exemplu). Totusi, puteti face altceva (vedeti detalii) mult mai usor din care puteti castiga peste 1000 lei saptamanal cu un minim de efort de munca.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *