In ce poti sa investesti o suma de bani mai mare daca nu ai experienta in afaceri


Sa zicem ca exista si cazuri fericite in care unor oameni le pica o suma de bani din cer sa spun asa. Problema este ce sa faca cu acei bani ca sa-i inmulteasca. Problema devine si mai mare atunci cand acele persoane nu detin experienta in mai nimic. Cea mai buna solutie este o investitie intr-o afacere, dar fara experienta acest lucru poate sa duca la faliment sau chiar ma rau, la realizarea unor datorii.

Atunci cand nu aveti o experienta intr-un domeniu nici nu se recomanda sa va avantati cu capul inainte, acest lucru este valabil si in afaceri. Exista riscul sa investiti in domeniul respectiv si sa esuati datorita lipsei de experienta. Foarte multe persoane ce detin o suma de bani fac aceasta greseala, putini ajung la un succes deplin.

Cele mai usoare si sigure afaceri ce necesita investitii

Exista 2 recomandari pentru a investi o suma de bani detinuta, aceastea difera in functie de suma detinuta astfel:

Daca suma de bani detinuta este mai mare, peste 20000 euro

Daca detineti o suma de peste 20000 euro si doriti sa o investiti in ceva sigur si profitabil pe termen lung, atunci se recomanda un bun imobil. O investitie imobiliara este cea mai recomandata, cu aceasta suma puteti sa va achizitionati o garsoniera si sa o inchiriati mai departe. Poate aduce un profit de 200-300 euro lunar si acest lucru este bine pentru o persoana fara experienta in afaceri (vezi aici ce afacere ti se potriveste).

Nu este un profit urias dar este ceva sigur si stabil pentru foarte multa vreme. In paralel puteti in timp sa va dezvoltati alta afacere. In nici un caz nu va avantati sa investiti toata suma intr-o singura afacere deoarece riscati foarte mult sa ajungi in faliment si sa nu mai detineti un alt buget.

Daca suma de bani detinuta este mica, sub 3000 euro

Sa zicem ca detineti suma de 2000-3000 euro (si mai putin chiar), atunci se recomanda sa investiti in actiuni dar nu in actiunile companiilor mici din Romania! Incercati sa investiti in actiuni ale unor companii mari si sigure precum cele din online (Facebook, Google) sau cele din domeniul tehnologiei (spre exemplu Apple, Tesla).

Cum am investit 902 usd cu cap avand PROFIT MAXIM

Sa va dau un exemplu concret de investitie avand o suma oarecum mica si anume sub 1000 usd. Aceasta investitie am facut-o chiar eu si sa spun toate aceste lucruri din propria experienta deci nu vorbesc vorbe in vant.

Compania Tesla este de origina rusa si construieste autovehicule, mai nou au dezvoltat diferite masini electrice ce consuma foarte putin. In acest caz a atras atentia tuturor si multe persoane obisnuite, oameni de rand au avut posibilitatea sa cumpere actiuni la aceasta companie.

Tesla dezvolta o tehnologie foarte avansata pentru autovehicule, in special baterii auto ce or sa inlocuiasca in viitorul indepartat masinile actuale pe combustibil. Practic, desi Tesla este o companie foarte veche ce s-a dezvoltat in ritm constant, datorita acestor inovatii tehnologice aceasta a inceput sa se dezvolte incredibil de rapid. Dezvoltarea companiei Tesla este abia in plina ascensiune acum in 2017, dupa anul 2020 aceasta o sa fie in topul companiilor din lume.

Si iata ce am facut eu, cum am investit mai exact suma de 902 usd in actiunile companiei Tesla. Sa analizam graficul urmator:

actiuni tesla 2017

(Vezi punctul 1) In data de 1 decembrie 2016 o actiune la compania Tesla valora suma de 181.69 dolari americani. Atunci m-am decis sa cumpar 5 actiuni deoarece eram sigur ca valoarea acestora va creste. Astfel, datorita dezvoltarii companiei, in data de 7 iunie o actiune valora 359.42 dolari (vezi punctul 2). In data de 7 iunie actiunile mele valorau 1797.1 dolari, am regretat ca nu am investit mai mult de la inceput.

Atunci (7 iunie 2017), din motive personale am vandut o actiune si am incasat suma de 359.42 minus comisioanele bancare, suma transferata in 2 zile lucratoare fix in contul meu bancar deschis la BRD. Pe viitor am in plan sa investesc muuult mai mult si in alte companii, dar in special in compania Tesla.

Practic, aceasta afacere online este sigura si stabila daca investitiile se fac in actiuni ale companiilor mari. Persoanl va recomand companii ce nu au fost niciodata in pierdere mult timp precum: Apple, Microsoft, Samsung, Vodafone, Tesla sau diverse banci internationale.

Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *