Cele mai banoase oferte de munca la domiciliu in Romania


Inainte de a face un clasament al celor mai bine platite oferte de munca la domiciliu valabile si pentru Romania trebuie mentionat faptul ca sumele castgate difere in functie de diversi factori. Printre acestia amintim in primul rand domeniul in care se lucreaza. Astfel, cele mai bine platite sunt ofertele de lucru pe computer si tot ce tine de IT. Castigul mai este influentat si de timpul acordat actiunii respective, una este sa lucrezi 2 ore si alta sa lucrezi un program de 8 ore.

In continuare va prezint topul celor mai bine platite doua oferte de munca la domiciliu disponibile si pentru romani, cu avantaje si dezavantaje.

Marketing afiliat

Am prezentat in mare aici a marketingul afiliat unde am spus destule. Dupa parerea mea marketingul afiliat are un mare potential in viitor. Poti incepe chiar de astazi chiar daca nu vei castiga sume frumoase la inceput, urmand ca in timp sa ajungi sa castigi sume frumoase. Exista persoane care castiga mii de lei lunar din aceasta activitate frumoasa.

Este putin mai dificil la inceput deoarece nu vei avea motivatia sa continui deoarece rezultatele sunt slabe. Dupa primele comisioane acceptate si dupa prima plata iti garantez ca o sa te gandesti serios la dezvoltarea propriului sistem care sa iti aduca din ce in ce mai multe comisioane lunar.

Sunt de parere ca aceasta este cea mai banoasa oferta de munca la domiciliu deoarece poti ajunge sa castigi in timp sume impresionante de bani, iar timpul lucrat poate varia. Castigul nu este direct proportional cu timpul lucrat, acest lucru nu trebuie sa va descurajeze decat daca va indoiti de calitatile dvs.

Content writer

Pentru a avea o cariera de content writer de succes trebuie in primul rand sa cunosti foarte bine gramatica limbii romane. In al doilea rand trebuie sa dispui de ceva timp in care sa muncesti deoarece castigul este direct proportional cu timpul lucrat.

Activitatea este simpla, clientul iti livreaza fie titlurile viitoarelor articole ce trebuiesc scrise de catre tine fie iti trimite keywordurile. Ce reprezinta acestea? Practic un keyword este un cuvant sau o fraza ce se refera strict la ceva, de exemplu: “televizoare led”, “ceaiuri de slabit”, “asigurari”, “laptopuri ieftine”, etc. Tu trebuie sa concepi atat titlul articolului cat si textul acestuia. De exemplu “Top 3 laptopuri ieftine pentru orice buzunar” in care practic vei prezenta cum te pricepi tu 3 laptopuri.

Nu trebuie sa te sperie scrierea articolelor, nimeni nu se pricepe la tot, iti poti alege domeniile despre care ai diferite cunostinte si poti scrie doar despre acelea. Cel mai important lucru dupa parerea mea este ca tot textul articolului sa fie unic, deci sa nu existe fragmente copiate din alte surse. Nici un content writer care se respecta nu face asa ceva, este total lipsit de respect fata de client. Acest lucru am mai prezentat si in acest articol anterior in care am prezentat diferite locuri de munca pentru acasa.

Castigul este substantial in special daca stiti o limba straina si puteti scrie texte corecte in acea limba. Desi nu este un job bine platit pentru continutul in limba romana, pentru engleza, franceza, spaniola incasarile sunt de cateva ori mai mari.

Spre deosebire de toate ofertele de lucru la domiciliu din Romania, aceasta oferta este probabil mult mai usoara si mai profitabila.

Un singul comentariu despre “Cele mai banoase oferte de munca la domiciliu in Romania

  1. Poterasu Alina

    Sunt mama a doi baietei si am decis sa petrec cat mai mult timp alaturi de ei. Sunt dublu licentiata in istorie filosofie si economie. Am lucrat ca profesor un an apoi contabilitate primara si functionar administrativ in companii multinationale. Acest lucru imi ocupa foarte mult timp si foarte prost remunerat. Imi doresc sa incerc varianta lucrului de acasa cand nazdravanii sunt la scoala si nu stiu cu ce as putea incepe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *