Cele mai recomandate locuri de munca de acasa


Esti in cautarea unui loc de munca pentru care nu trebuie sa iti parasesti locuinta? Ei bine iti voi recomanda cateva locuri de munca de acasa ce nu necesita nici studii superioare si nici prea multa bataie de cap. Sunt destul de putine firme ce accepta sa le lucrezi de acasa deoarece este putin mai greoi cu prelucrarea comenzilor in functie cu activitatea desfasurata de tine acasa.

Spre exemplu, luam un exemplu clasic – realizare de felicitari handmade, firma respectiva trebuie in primul rand sa iti livreze materialele necesare realizarii felicitarilor, iar in al doilea rand sa vina la tine acasa sa vina dupa produsul finit. Dar sa va prezint niste exemple de locuri de munca de acasa serioase, despre lipit timbre si realizat felicitari puteti sa cititi oriunde.

Operator call center la domiciliu

Se realizeaza un contract cu firma mama ce ofera diferite servicii de tip call center – spre exemplu support tehnic pentru diferite siteuri, support live pentru un magazin online, confirmari pentru comenzi deja realizate. Plata se poate efectua fie per vanzare sau apel telefonic, fie se stabileste un salariu fix indiferent de volumul de munca.

Sunt in avantaj persoanele care locuiesc singure deoarece nu este indicat sa se auda zgomote pe fundal in timpul apelurilor, de planset de bebe nici nu se mai pune problema. Acest gen de loc de munca este ideal pentru persoanele ce locuiesc in mediul rural ce nu au acces fizic la o companie ce ofera un salariu bun, ma refer la locuitorii satelor izolate.

Transcrieri casete video pe format CD/DVD

Diferite firma cauta persoana pentru a transcrie materiale de pe casete video pe mediile moderne de stocare CD sau DVD. In general acest firme apeleaza la persoane fizice atunci cand nu fac fata volumului de munca deoarece o ranscriere de acest gen dureaza putin si necesita putina atentie a unui operator uman.

Principalul dezavantaj este faptul ca sunt necesare 2 drumuri la firma mama pentru a lua materialele si respectiv a preda materialele finite. Totusi nu este o mare problema atunci cand punctul de lucru al firmei este in acelasi oras cu dvs. dar este atunci cand locuiti la tara.

Content writer

Realizarea continutului pentru diferite siteuri sau bloguri nu este foarte bine platita in general dar exista si unele exceptii. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti diferite articole text (cum este si acesta, acesta este un articol pe un blog) pe diferite teme (feminin, slabit, auto, amenajari interioare, etc).

Spre deosebire de alte locuri de munca de acasa nu este necesar sa iesiti din casa doar atunci cand doriti sa va retrageti banii de pe card. In rest, toata interactiunea se realizeaza pe internet, prin intermediul emailurilor sau a programelor de chat privat.

Articolele scrise se impart in 2 mari categorii: article de duzina si articole seo. Articolele de ‘duzina’ sunt articole scrise pe un anumit cuvant cheie sau cu un anumit titlu livrat de firma si contin foarte putine informatii utile. Acestea sunt mai prost platite, deobicei sunt des utilizate pentru afiliere (cititi aici mai multe despre marketingul afiliat). Articolele seo sunt cele premium si sunt scrise tinandu-se cont de o anumita densitate cheie in tot continutul textului. Se mai poate realiza si o formatare a textului – subtitluri, bolduri, etc. Articolele seo sunt ceva mai bine platite in functie de importanta acestora.

In general pentru acest tip de job la domiciliu plata se face cam pe rezultate, in cazul de fata majoritatea firmelor platesc o anumita suma pe 100 de cuvinte. De exemplu daca dvs. scrieti X articole intr-o luna ce au in total 30.000 de cuvinte, iar firma ma plateste cu 1 euro / 100 de cuvinte asta inseamna ca ati castigat 300 euro.

Toate ca toate, aceste sugestii de joburi la domiciliu nu necesita nici o investitie ci doar putin noroc pana ajungeti sa gasiti o firma ce are nevoie de ajutorul vostru.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *