Dezavantajele unei afaceri la domiciliu


Toata lumea isi doreste o afacere care sa ii permita sa lucreze din confortul propriei case. Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti la ce ora doresti tu, sa te apuci de lucru la ce ora vrei, sa stai confortabil in pat si in acest timp sa castigi bani pe net? Cu siguranta, poate mai sunt lucruri si mai placute, insa nu acesta este subiectul articolului. Atuurile unei afaceri la domiciliu le-am prezentat aici chiar in primul articol de pe acest blog.

Este clar ca o afacere la domiciliu poate sa aduca o multime de avantaje dupa cum le-am mentionat si in articolul respectiv. Asadar, daca esti blogger, content writer sau pur si simplu ai o afacere de productie care poate sa fie administrata de acasa, esti cel mai fericit.

Principalele dezavantaje majore ale unei afaceri la domiciliu

Din pacate, o afacere la domiciliu prezinta si anumite neplaceri si dezavantaje de care poate nu suntem constienti inca de la inceput datorita frumusetii avantajelor.

Proasta organizare a timpului

In momentul in care lucrezi la un birou, iti poti organiza foarte bine timpul. Practic, ai 8 sau 9 ore de lucru dupa care urmeaza orele de relaxare si de timp liber. Daca lucrezi de acasa, exista tendinta de a te relaxa atunci cand trebuie sa muncesti si de a munci atunci cand trebuie sa te relaxezei. Practic, nu se creaza acea linie intre locul de munca si acasa, ceea ce s-ar putea sa fie destul de neplacut.

Lipsa unor relatii de colegialitate

Unul dintre avantajele unui job clasic este faptul ca ai colegi cu care poti dezvolta relatii de prietenie. In cazul unui loc de munca la domiciliu, acest lucru lipseste cu desavarsire.

Eficienta mai slaba

Pentru a putea lucra de acasa trebuie sa fii o persoana destul de ambitioasa. In caz contrar, exista riscul ca atentia sa iti fie distrasa de foarte multe elemente externe. Copiii, partenerul de viata, televizorul, calculatorul sau frigiderul pot sa reprezinte adevarati dusmani pentru eficienta in lucru si in felul acesta, poti ajunge sa ai numeroase neplaceri.

Tendinta de supra epuizare

Cei care lucreaza de acasa si au propriile afaceri au mereu tendinta de a lucra mult mai mult decat ar trebui sa o faca, asadar, apare supra epuizarea si evident, numeroase probleme de sanatate.

Per total insa, o afacere la domiciliu prezinta o multime de avantaje si pare a fi o alegere excelenta pentru o buna parte din oameni.

Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

Un singul comentariu despre “Dezavantajele unei afaceri la domiciliu

  1. Iordache Cristian

    Am lucrat in promovarea site-urilor pt o persoana,castigand bani dand click-uri.timp de un 1 an de zile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *