Etichetat cosmetice la domiciliu, un job simplu si bine platit


Etichetarea cosmeticelor este o oferta de lucru nu foarte dificila fiind preferata atat de femei cat si de barbati. Principalul avantaj al ofertei este castigul care in majoritatea anunturilor publicate pe internet am observat ca este destul de substantial. Se poate ajunge usor la un castig de 1500 lei lunar pentru 8 ore lucrate zilnic.

Totusi castigul variaza mult in functie de volumul de cosmetice etichetate. Cu cat numarul acestora este mai mare cu atat castigul de bani este mai substantial. Unele firme angajatoare pot impune un target lunar, o cantitate minima de etichetat cosmetice la domiciliu ce trebuie indeplinita obligatoriu.

Anunturile de angajare existente pe internet provin de la firme foarte mari in domeniul cosmeticelor si datorita volumului foarte mare de produse sunt nevoiti sa suplineze oferind la domiciliu noi locuri de munca. Principalul dezavantaj al marilor companii il constituie strictetea de care dau dovada, nu se accepta sa se eticheteze gresit un produs cosmetic.

Cum sa gasesti un job de etichetat cosmetice la domiciliu

Din nefericire pentru cei interesati de aceasta oferta de lucru acasa, firmele ce angajeaza in acest domeniu sunt in numar din ce in ce mai mic. Acest lucru este datorat faptului ca multe companii se modernizeaza si isi achizitioneaza diferite utilaje de etichetat ce sunt eficiente. Totusi se mai gasesc anunturi de acest gen si dupa cum am observat unele ofera chiar salarii destul de motivante dar vin si cu o serie de cerinte mai aspre.

Daca va doriti un loc de munca acasa etichetand cosmetice va recomand sa cautati cu mare atentie anunturile postate pe internet. Aveti grija deoarece multe dintre acestea nu sunt valabile sau firmele angajatoare nu sunt serioase. De asemenea aveti grija si sa semnati un contract inainte si cititi-l cu atentie.

In concluzie… ce se recomanda?

Daca sunteti dispusi sa etichetati cosmetice acasa atunci trebuie sa stiti de la inceput ca acest lucru este foarte migalos si va trebuie o rabdare iesita din comun. Aste la fel de migalos ca si joburile in care trebuie sa sortati nasturi sau chiar insirat margele.

O alta oferta de lucru acasa este si cea prezentata aici (click aici) care va permite lucrul de acasa pe computer si un castig mult mai bun cu mai putine ore lucrate. Nu este necesar sa lucrati in fiecare zi, iar castigul este pe baza de comision dar este mai mult decat decent.

Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

4 pareri despre “Etichetat cosmetice la domiciliu, un job simplu si bine platit

 1. Sabau alina andreea

  Eu am lucrat la domiciliu etichetand cosmetice, am gasit anuntul si am lucrat 4 luni. Am renuntat la acel job deoarece intre timp am descoperit oferta aceasta (vezi link) de lucru mult mai buna ce imi ofera un castig mult mai mare.

  Reply
  1. Ioana

   Si eu am etichetat acasa, castigam cam 100 de lei pe saptamana… era cam putin. DUpa ce am am aflat de pe internet de pachetul mentionat si de catre tine mam lasat de etichetat. Urmand instructiunile din pachetul acesta (deschide pagina cu detalii) castig mai bine lucrand de acasa si fara sa am atata raspundere

   Reply
 2. Cristina Vlaicu

  Buna ziua , doresc sa primesc o oferta sau sa fiu contactata in vederea acestui tip de job la domiciliu

  Reply
 3. carmen cojocaru

  Buna ziua, as interesata de un job de etichetare cosmetice sau documente… Daca ati putea sa mi dati cateva detalii as fi recunoscatoare. Multumesc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *