Infiinteaza-ti propria croitorie la domiciliu


O croitorie la domiciliu nu este foarte greu de infiintat atat din punct de vedere prectic cat si legal. Tot ceea ce va trebuie este in primul rand o masina de cusut, o societate fie ea PFA sau II si nu in ultimul rand ceva talent cat sa va permita sa croiti cele mai interesante haine sau alte produse de acest gen.

Venitul lunar obtinut din propria croitorie la domiciliu or sa varieze in functie de clienti si de perioada anului, astfel incat, in lunile de iarna o sa va mearga mai slab decat in cele mai bune luni ale verii atunci cand si nuntile sau alte petreceri de acest gen sunt in numar mare.

Ce va este necesar pentru propria croitorie la domiciliu

In primul rand aveti nevoie de talent si rabdare pentru a putea demara aceasta afacere la domiciliu (vezi si alte sugestii aici), iar in cazul in care ati mai lucrat intr-o croitorie atunci acest lucru este un mare avantaj. Pentru meseria de croitor va trebuie o mare atractie astfel incat ca dupa fiecare produs realizat sa aveti bucuria in suflet atunci cand vedeti clientul plecand multumit cu produsul croit de catre dumneavoastra.

Masina de cusut este de asemenea foarte importanta pentru o croitorie la domiciliu deoarece aceasta este practic principala unealta cu care o sa obtineti hainele realizate manual. Aceasta poate sa fie atat manuala cat si electrica, dar ideal este sa fie functionala 100%. De asemenea va mai sunt necesare diferite ace si o sursa de ata ieftina dar de o buna calitate (personal va recomand ata importata din Turcia). Incercati sa va gasiti un magazin ca sa va achizitionati toate acele, foarfecele si ata necesara care sa le importe la cele mai bune preturi din Turcia.

Pentru ca afacerea dumneavoastra la domiciliu sa functioneze legal trebuie sa aveti o societate comerciala fie ea de tip PFA (Persoana Fizica Autorizata) fie ea II (Intreprindere Individuala) cu codul CAEN 1413 Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp).

Cui se recomanda aceasta afacere la domiciliu

Oricarei persoane fie ea de sexul feminin sau masculin care este dispusa sa isi petreaca timpul castigand bani croind diferite articole de vestimentatie pentru alte persoane. Afacerea prezentata de fata este asemanatoare cu cea de coasere a goblenurilor tot la propriul domiciliu. Cea din urma fiind recomandata persoanelor mai putin sociale in timp ce croitoria se recomanda persoanelor mai sociabile deoarece este necesara o sociealizare cu diferite persoane pentru masuri sau stabilirea detaliilor.

Partea buna este faptul ca nu aveti nevoie de nici un fel de curs, practic in indemanare si in mana de lucru formata sta toata treaba. Totusi, un avantaj in constituie sa aveti totusi un curs sau macar o scoala de arte si meserii specializata pe croitorie.

Daca totusi nu sunteti dispusa sa va incepeti o croitorie la domiciliu pentru ca este necesar un minim de efort si de timp petrecut va pot recomanda acest job (click pt. detalii) ce se rezuma la cateva ore lucrate la calculator avand un castig de peste 2000 lei lunar pentru cateva ore lucrate saptamanal.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *