Insirat margele la domiciliu, ATENTIE la ofertele de acest gen!


Banuiesc ca daca sunteti in cautarea unei oferte de lucru la domiciliu cu siguranta ati gasit o multime de anunturi pentru insirat margele la domiciliu chiar si recente din 2015. Ei bine mi-a atras atentia in secial aceasta activitate si am decis sa scriu despre aceasa din cateva motive. Primul, dupa cum reiese si din titlu este faptul ca cele mai multe oferte de genul sunt tepe, asa ca mare grija de acum in colo.

Majoritatea angajatorilor ce posteaza anunturi despre margele promit marea toata si din pacate la sfarsit se dovedesc inselatori. Inainte de a apela numarul de telefon al unui anunt de angajare la domiciliu va recomand ca in primul rand sa vedeti ce informatii se ofera in cuprinsul anuntului. Apoi, in functie de veridicitatea acestora cautati si numarul de telefon pe Google. In cazul in care este o persoana neserioasa o sa gasiti pareri postate pe diverse siteuri in care se mentioneaza acest fapt.

Daca va hotarati sa faceti acest lucru in mod independent trebuie sa urmati sfaturile ce urmeaza. Daca gasiti un angajator la domiciliu serios atunci va recomand sa urmati instructiunile furnizate de catre respectivul.

In ce consta insirarea margelelor la domiciliu

Daca doriti sa va ocupati in mod independent de insirat margele la domiciliu trebuie sa stiti in primul rand ca trebuie sa dispuneti de mare rabdare deoarece este un lucru migalos. In functie de complexitatea acestora difera si timpul de productie al unui produs finit.

Intai de toate trebuie sa va procurati materialele necesare, trebuie sa gasiti un furnizor bun cu preturi decente care sa va poata livra la domiciliu prin curierat rapid margelele necesare. Eu personal va recomand sa faceti o vizita in Dragonul Rosu unde sunt o multime de standuri (prin Dragoanele 7 si 8 prin spate) ce au diverse lucruri de marochinarie (vezi aici si cum poti sorta nasturi de acasa). Va trebuie si ata pe care sa le insirati, puteti utiliza fir de undita (guta) de la magazinele de pescuit. Si pe aceasta tot din Dragonul 7-8 o puteti achizitiona daca nu gasiti o alta sursa mai buna intre timp.

In functie de ce margele, pandantive, si alte accesorii de marochinarie ti gasit va puteti stabilii cateva modele pe care sa incepeti sa le produceti. Tutoriale o sa gasiti pe Youtube o multime. Va recomand sa mergeti pe modelele cele mai cautate gen bratara prieteniei, bratari pescaresti avand diferite noduri utilizate si in pescarie, etc. Pentru inceput este indicat sa faceti cateva modele unicat, deci fiecare model intr-un fel urmand ca apoi cand apucati serios de insirat margele la domiciliu sa aveti deja bine stabilite modelele ce se vand foarte bine.

Vanzarea margelelor realizate la domiciliu

Vanzarea margelelor si a bratarilor produse handmade o puteti face prin mai multe canale printre care amintesc:

– va faceti cont pe Okazii si postati acolo anunturile impreuna cu 2-3 poze din diferite unghiuri. Utilizati o camera foto buna cu mod culori activat, astfel incat pozele sa para intens colorate. Pe masa asezati o foaie de hartie mare (A3), de culoare alba impreuna cu numarul dvs. de telefon astfel incat daca cineva doar vede poze sa va poata contacta telefonic (sau profil de facebook).

– postati anunturi pe olx.ro exact in forma cum am specificat mai sus. Puteti sa cautati si alte siteuri de anunturi de acest gen, poate gasiti unele chiar si dedicate.

– va realizati un blog gratuit pe blogspot.com spre exemplu sau wordpress.com (platforma mea preferata) si adaugati articole cu cat mai mult text impreuna cu pozele margelelor realizate.

– daca cunoasteti cat de cat limba engleza si va descurcati cu navigarea pe internet exista siteuri straine despre insirat margele la domiciliu sau alte produse de acest gen, postati si acolo anunturile dvs. cu cele mai reusite modele.

– va puteti inchiria un stand spre exemplu la mare sau in zonele turistice la munte realizand modele speciale pentru acea zona. Daca spre exemplu sunteti aproape de Constanta si de mare realizati multe modele de margele pe tema respectiva. Daca sunteti aproape de munte si obtineti un stand la munte adaptati-va atractiilor turistice din zona. Spre exemplu pentru zona Transilvaniei se pot vinde lejer produse de genul bratari cu si despre Dracula (de culori inchise predominand negru si rosu, cu dinti, cu cranii, sabii, usturoi, etc).

Inventati o legenda pentru fiecare categorie de produs in parte (eu de exemplu am cumparat candva de la mare o amuleta ce simboliza banii – aceasta de aici). Puteti realiza o amuleta sau o bratara cu diverse modele de usturoi si sa spuneti ca aceea alunga vampirii, varcolacii si spiritele rele din munti. S-ar vinde foarte bine in targurile handmade din Transilvania un asemenea produs.

Personal consider ca este profitabila aceasta activitate de insirat margele la domiciliu deoarece indiferent cu timpul se vor vinde toate modelele, iar pretul de productie tinand cont de costul materialelor necesare este foarte mic comparativ cu pretul de vanzare. Totusi aceasta nu este cea mai buna oferta de lucru acasa, altele (ca de exemplu aceasta – click aici) fiind mult mai bune deoarece munciti mult mai putin timp, iar castigul lunar este de cateva ori mai mare.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Un singul comentariu despre “Insirat margele la domiciliu, ATENTIE la ofertele de acest gen!

  1. Adriana

    Foarte bun articolul dar din pacate eu l-am citit mult prea tarziu! Am 44 de ani si am fost inselata acum 6 luni de o persoana ce cauta sa angajele femei casnice pentru realizarea margelelor. I-am trimis margelele bine realizate de catre mine si nu am mai auzit de el 🙂

    Cititi aceste avertizari de mai sus pentru ca nu o sa regretati!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *