Lipit timbre la domiciliu, un job pentru cei indemanatici


Exista o multime de oportunitati de lucru acasa si una dintre acestea este si lipitul timbrelor la domiciliu. Din pacate datorita noilor evolutii ale tehnologiei mai sunt foarte putine cereri pentru acest job, dar totusi mai exista putine firma ce angajeaza persoane pentru acest lucru.

Toata activitatea de lipit timbre la domiciliu o consta in ceea ce si reiese din denumirea acesteia. Vi se livreaza acasa toate materialele necesare urmand ca la o anumita perioada de timp sa le expediati prelucrate. O sa primiti acasa in primul rand timbrele. Acestea sunt nelipite avand o suparafat lipicioasa doar daca este umezita fiind unite la capete formand o suprafata mare cam cat o foaie A4. Trebuie sa le separati si apoi sa le atingeti de un recipient umed urmand sa le lipiti pe plicuri in zonele adecvate. Acel recipient impreuna cu plicurile goale va sunt de asemenea livrate acasa.

Cerintele minime pentru a putea lipii timbre acasa

In primul rand trebuie sa aveti o dexteritate si o indemanare iesita din comun. Acest lucru constituie un avantaj mai ales ca majoritatea firmelor va impun sa procesati un anumit numar minim de plicuri lunar. Daca terminati mai repede numarul minim si le expediati firmei atunci este in avantajul dvs. deoarece beneficiati de mai mult timp liber.

In al doilea rand trebuie sa va amenajati acasa un mediu adecvat pentru aceasta activitate. Curatenia este pe primul loc deoarece degeaba le lipiti bine daca plicurile vor avea diferite urme inestetice pe ele. De asemenea, majoritatea firmelor serioase or sa va impuna sa va faceti analize periodic, nu trebuie sa suferiti de boli contagioase pentru a putea desfasura aceasta activitate de lipit timbre la domiciliu si nici alta de acest tip.

O alta cerinta este sa aveti un domiciliu stabil in Romania si sa nu fie necesar sa calatoriti des. Nu trebuie sa lucrati in alta parte mai mult de 4 ore zilnic deoarece nu o sa aveti timp si de aceste timbre. Varsta nu este foarte importanta cat timp timbrele sunt lipite adecvat, iar produsul final este de calitate peste standard.

Cum sa evitati ofertele pentru lipit timbre false

Sunt o multime de firme si in Romania ce ofera diverse tipuri de joburi gen lipit timbre la domiciliu dar aveti mare grija deoarece nu toate sunt serioase! Nici o firma serioasa ce nu doreste sa va insele nu o sa va ceara bani inainte pentru a realiza contractul de munca. Nu o sa va ceara nici bani pe timbre, plicuri sau alte materiale furnizate. Aveti grija ca nu toate anunturile pentru lipit timbre la domiciliu sunt valabile si multe dintre acestea sunt doar inselatorii.

Cel mai bine va interesati inainte sa incepeti o colaborare cu o firma de acest gen. Puteti lasa chiar si un comentariu la acest articol daca ati vazut un anunt suspicios si putem verifica impreuna. Poate sunt persoane ce nu au avut rezultatele promise la inceput.

Daca nu dispuneti de rabdarea necesra acestei oferte de lucru va recomand sa cititi aici despre oferta anului 2015 de lucru acasa.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Un singul comentariu despre “Lipit timbre la domiciliu, un job pentru cei indemanatici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *