Munca acasa pe calculator – oferte de nerefuzat


Voi incerca sa va prezint cateva oferte de munca acasa pe calculator care sa va permita sa castigati cel putin un salariu minim pe economie lunar. Nu va voi garanta acest lucru personal dar cel putin sper ca sugestiile de mai jos sa va fie de folos.

Spre deosebire de alte oferte acestea sunt de nerefuzat deoarece sunt foarte simple si nu necesita mult timp petrecut pentru a desfasura activitatile respective. Ba chiar mai mult, unele dintre ofertele de munca permit chiar zile libere si nu va impun un program zilnic stabil, astfel puteti avea unul variabil in functie de bunul plac.

Cele mai usoare oferte de munca acasa pe calculator

Marketing afiliat
Prima oferta ramane batuta in cuie si anume – marketingul afiliat, am prezentat aici cum se poate face marketing afiliat de performanta in Romania. Acesta nu este cel mai usor, dar cu siguranta are poate cel mai mare potential de dezvoltare datorita cresterii numarului de persoane ce fac cumparaturi online.

Scrierea continutului text

A doua oferta de munca acasa pe calculator este redactarea articolelor text pentru diferite siteuri de tip informativ sau chiar de stiri. Continutul este regele pe internet, iar din ce in ce mai multe siteuri au nevoie de continut cat mai mult. Daca ajungeti sa obtineti un contract cu un site pentru scriere sau mai ales rescriere de stiri atunci aveti un job de acasa bine platit si stabil.

Sa detaliez putin ce inseamna rescrierea articolelor… In Romania sunt cateva mari siteuri de stiri generaliste, nu are rost sa le enumar pentru ca le stim cu totii deoarece unele dintre acestea sunt si posturi de televiziune. Acestea isi permit bugete mari pentru a publica cele mai noi stiri zilnic si din pacate siteurile mai mici de stiri nu isi mai iau locul. Acestea din urma aleg sa rescrie stirile prezentate de principalele siteuri de stiri ca sa nu le copieze continutul si sa mentioneze sursa.

Aceasta munca pe calculator de acasa nu este foarte dificila, tot ce trebuie sa faceti este sa rescrieti o stire data astfel incat continutul sa para unic. Daca in stire textul este scris la diateza activa il puteti trece la diateza pasiva si s-a rezolvat problema (vezi aici detalii despre content writing).

Operator calculator

Acest job prezentat pe larg aici este ideal pentru persoanele cu un nivel mai ridicat de cunostinte in domeniul calculatoarelor. Dar nu trebuie sa va sperie acest lucru deoarece lucrurile necesare le invatati pe parcurs, nimeni nu se naste invatat mai ales cand vine vorba de calculatoare.

Un salariu pentru un operator pe calculator este cuprins intre 800 si 1500 de lei in functie si de complexitatea si greutatea muncii si mai ales variaza si in functie de volumul de munca. Totusi o data ce se opteaza pentru a se angaja o persoana la domiciliu nu este vorba de un volum foarte mare de lucru.

Se cauta persoane dispuse sa lucreze de acasa

Despre acest subiect puteti sa cititi aici pe larg. In mare este vorba de o oferta de munca acasa pe calculator ce se axeaza mai mult pe marketing afiliat, despre care am scris mai sus.

De asemenea exista si alte joburi ce permit munca acasa pe calculator pe care promit ca le voi detalia in articolele viitoare. Nu ezitati sa lasati un comentariu acestui articol sau prin formularul de contact si sa imi trimiteti ideile si propunerile dumneavoastra.

Totusi, analizand parerile publicate pe internet, aceasta metoda (click pt detalii) este probabil cea mai buna metoda de a castiga bani pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *