Obtine un venit garantat de acasa tehnoredactand articole


Spre deosebire de alte oferte de lucru la domiciliu aceasta este foarte comoda deoarece nu necesita un efort fizic foarte mare, decat sa stati in fata unui computer destul de mult timp zilnic si sa redactati articole (vedeti si topul joburilor de acasa).

Castigul este direct proportional cu munca depusa, in acest caz cu cat scrieti mai multe articole cu atat castigati mai mult in luna respectiva. Ideal este sa aveti un anagajator serios care sa va ofere un numar foarte mare de articole de scris lunar, daca se poate sa va garanteze un anumit numar atunci este ideal.

Pentru cine vei lucra si cine te plateste

In general se cumpara articole deja scrise pentru site-urile mari atat din tara cat si din strainatate. Cele mai multe articole de acest gen sunt fie articole diverse pentru bloguri, stiri rescrise fie articole de tip review de produs sau articole de afiliere special concepute pentru site-urile monetizate prin marketing afiliat.

Ca sa lamurim pe intelesul tuturor, un articol ce este de fapt o stire rescrisa este de fapt un articol ce a fost scris culegand anumite informatii legat de o stire din ziua respectiva. In general se rescriu stirile de pe siteuri foarte mari, iar aceste articole urmeaza sa fie publicate la scurt timp pe alte siteuri mai mici de stiri. Spre exemplu un site mic de stiri din Cluj rescrie stirile legate de Cluj de pe un site mare gen hotnews.ro sau ziare.com si tot asa.

Cat de profitabila este aceasta oferta de lucru

Dupa cum am mentionat si mai sus, castigul variaza in functie de volumul de lucru. Ideal este sa se gaseasca an angajator care sa solicite un numar mare de article scrise lunar. In general se plateste cu cel putin 5 lei un articol de 250-300 de cuvinte, articol de slaba calitate, spre exemplu o stire rescrisa. In functie de complexitatea articolelor castigul poate ajunge chiar si la 30 de lei pentru 100 de cuvinte, adica pentru un articol de 300 de cuvinte sa castigati 90 de lei. Oricum media este undeva la 10-15 lei pentru un articol de calitate medie.

Chiar daca nu pare un castig foarte mare la inceput, daca aveti un numar mare de articole scris lunar castigul poate ajunge la ceva foarte substantial. De asemenea, daca sunt cunoscator de o limba straina si puteti redacta articole intr-o alta limba deja se trece la un nivel diferit de castig, cum bine stiti cam orice este platit mult mai bine in strainatate decat in tara.

O alta oferta de lucru mult mai buna pe termen lung este aceasta prezentata aici ce va permite un castig mult mai rapid si pe termen lung. In loc sa redactati articolele pentru alte site-uri va puteti realiza propriul site in mod gratuit si doar din cateva clickuri gen cum va inregistrati pe Facebook si puteti scrie pentru dumneavoastra, mai multe detalii gasiti pe acel link.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *