Oferte de micro joburi la domiciliu acum si in Romania


Aceasta noua posibilitate de castig a aparut o data cu site-ul Fiverr ce permite castigul a sumei de 5 dolari pentru un serviciu oferit. Serviciile acestea sunt foarte simple si de tipul, ba desenezi ceva pentru client, compui o melodie scurta, trimiti o poza cu tine cu un mesaj dorit de client.

A aparut si in Romania un serviciu de acest gen – 23lei.ro (click pentru a vizita) ce va permite sa castigati 23 de lei pentru fiecare serviciu oferit. Dupa cum se vede la o prima impresie majoritatea serviciilor de pe 23lei sunt destul de usor de realizat fiind bine platite.

Ce servicii poti sa oferi pe 23lei.ro

La o prima vizita pe acest site, putem sa observam ca unele persoane castiga bani seriosi oferind servicii de traducere din engleza in romana sau chiar si din alte limbi ca de exemplu spaniola, italiana, franceza si chiar si araba.

Daca va permit cunostiintele puteti sa realizati un mic site web format din cateva pagini sau sa instalati/configurati un blog de tip WordPress. Am mai gasit ceva oferte de codare din PSD in HTML ce sunt de asemenea la fel de bine venite. Totusi aceste oferte sunt ideale pentru utilizatorii ceva mai priceputi in computere.

Ca sa enumar ceva mai usor de realizat, obiecte mici fabricate hand-made spre exemplu un lant, bratara, inel personalizat n functie de preferintele clientului. Daca te pricepi sa compui poezii de asemenea le poti realiza pentru diverse persoane. Mai poti scrie articole pentru diverse siteuri, corecta texte deja scrise sau chiar transcriere cu diacritice.

Va recomand sa va lasati imaginatia libera si puteti inventa orice fel de serviciu, eu spre exemplu mi-am facut cont pe 23lei.ro si am adaugat un serviciu in care redactez textul provenit din scanari. Adica scriu textul intr-un fisier text ce se poate edita usor din o imagine ce reprezinta un document scanat. Acest serviciu este ideal pentru studenti pentru a-i ajuta sa transcrie cursurile scanate de la colegi in format Word.

Cat poti castiga pe 23lei.ro

Teoretic nelimitat, limita este impusa in functie de serviciile pe care le oferi si de numarul comenzilor. Pentru fiecare comanda a unui serviciu oferit de tine castigi 23 de lei, astfel daca tu scrii articole, pentru un articol scris de tine primesti 23 de lei din partea clientului.

Sincer va recomand sa instrati pe 23lei.ro si sa va inregistrati ca utilizatori, apoi va puteti adauga serviciile oferite. Nu ramane decat sa incepeti sa livrati comenzile aparute si astfel sa castigati sume de bani importante.

Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *