Sortat nasturi la domiciliu, o munca usoara dar migaloasa


Aceasta oferta de munca la domiciliu este indicata persoanelor trecute de a doua tinerete ce dispun de mult timp liber si doresc sa il valorifice. Castigul nu este foarte substantial, dar se poate ajunge la un venit minim pe economie cu mai putin de 8 ore lucrate zilnic. Castigul variaza foarte mult de indemanarea si de abilitatile persoanei in cauza.

Jobul la domiciliu prezentat in articolul de fata este foarte des intalnit in tarile in curs de dezvoltare cum este si Romania. Tari unde mana de lucru este foarte ieftina, iar costul transportului materialelor necesare ajunge la un pret decent. In aceste tari exista o multime de croitorii ce au nevoie de forta de munca pentru sortat nasturi la domiciliu (sau chiar si ate, materiale, catarame, etc).

In ce consta activitatea de sortat nasturi la domiciliu

Dupa realizarea contractului de munca, firma angajatoare livreaza toate materialele necesare atat desfasurarii activitatii cat si livrarii acestora inapoi de la angajat catre firma. Mare atentie cum realizati contractul cu acea firma deoarece exista riscul ca aceasta sa nu fie serioasa. Asigurati-va ca nu sunteti nevoiti sa platiti nici o taxa pentru a va angaja deoarece nu este normal sa se procedeze in acest fel.

Toata activitatea in sine este foarte simpla, in mare este necesar sa sortati nasturii ca set dupa un sablon dat. De exemplu vi se livreaza n cutii cu nasturi de diferite marimi, iar acestia trebuiesc livrati in seturi de 2 X 5 nasturi rosii + 3 X nasturi roz + 10 X nasturi verzi + 1 X fermoar negru. Aceste neturi pot contine si alte accesorii de marochinarie exceptand nasturii, dupa cum am dat exemplul anterior, setul livrat trebuie sa contina in un fermoar in plus.

Aceste seturi de nasturi sunt necesare gata facute pentru croitorii pentru a le monta in mod cat mai rapid pe hainele realizate. In acest fel, avand deja realizat tot setul de marochinarie nu se mai pierde timp in croitorie si timpul de productie pentru un produs finit scade.

Plata se va face in functie de numarul de seturi livrat sau de targetul impus pentru luna respectiva. Nu o sa castigati prea mult din sortat nasturi la domiciliu dar cu siguranta daca dispuneti de mult timp liber si nu aveti un job puteti obtine un venit in plus.

Tinand cont de castigul posibil nu va recomand aceatsa oferta deoarece exista altele, cum este si aceasta, unde lucrati pe computer cateva ore zilnic si castigati garantat cu mult mai mult.

Toate ca toate, dar probabil cea mai eficienta oferta de munca la domiciliu a aunului 2018 este cea prezentata aici (click aici) tinand cont de recomandarile citite pe net.

Un singul comentariu despre “Sortat nasturi la domiciliu, o munca usoara dar migaloasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *