Termeni si conditii

Articolele si textele publicate pe acest site au caracter strict informativ. Acestea contin diverse informatii despre dezvoltare personala, afaceri, metode de castig, surse de venituri pasive ce nu au nici o garantie ca urmand sfaturile prezentate in articole exista sanse de reusita. Site-ul, redactorul si nici proprietarul acestui site nu isi asum nici o raspundere nici legala si nici morala pentru continutul acestuia. Aceste informatii pot fi procesate si intelese gresit de catre utilizatori, iar raspunderea acestui fapt le revin numai utilizatorilor.

Articolele si textele cu caracter juridic sunt redactate avand la baza experiente practice in acest domeniu, se recomanda ca utilizatorul sa se intereseze cu privire la legislatia in vigoare inainte de a le interpreta.

Site-ul poate afisa reclame de diverse tipuri ce pot utiliza informatii publice legate de vizitatorul acestui site (ip, locatie, provider, etc) si nu isi asuma nici o raspundere pentru acest lucru. Pentru mai multe detalii despre utilizarea cookie-urilor in publicitate va rugam sa vizitati acest link.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau sterge oricand continut pe acest site public fara a avea o instiintare in legatura cu acest lucru. Nu ezitati sa ne contactati utilizand acest formular daca aveti intrebari, sugestii sau reclamatii legate de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *