Topul celor mai bune joburi de acasa


Daca esti in cautarea unui job de acasa atunci cu siguranta o sa te intereseze acest articol. Voi incerca sa va prezint mai multe joburi de acasa ce ofera posibilitatea unui castig suplimentar lucrand numai cateva ore zilnic.

Redactor web

Acest job este destul de simplu chiar daca la prima impresie poate parea dificil. Tot ceea ce implica este tehnoredactarea unor articole ce urmeaza sa fie publicate pe diferite siteuri. In functie de domeniul acestora de activitate difera si castigul (vedeti si alte oferte de castig substantial). Spre exemplu, pentru un articol legat de afaceri o sa castigati mai multi bani online decat pentru un articol despre o reteta culinara. Cele mai multe joburi de acasa sunt de acest gen, chiar daca poate par dificile la inceput, dupa o perioada dupa ce va acomodati cu modul de scris o sa fie foarte lejer. Cea mai importanta cerinta este ca articolele furnizate sa fie redactate corect din punct de vedere gramatical, iar ideile si informatiile cuprinse sa fie actuale.

Web developer

Acest job se poate urma de acasa dar din pacate necesita ceva cunostiinte specializate. In functie de ce limbaje de programare se cer difera si castigul de bani obtinut. Spre exemplu pentru joburile ce necesita cunoastinte de magento (este un framework pentru magazine online) salariile depasesc si 3000 de euro chiar in Romania. Ca limbaje de programare utilizate in web development ce sunt mai usoare va mentionez: vechiul html, css si php pentru proiecte dinamice. Vechile joburi de acasa se regaseau in aceste domenii, astazi cei mai multi freelanceri ce lucreaza la domiciliu sunt prezenti pe programare web. Puteti sa invatati indiferent de varsta aceste limbaje deoarece nu sunt foarte dificile, php fiind mai dificil dar nu este exagerat

De asemenea va recomand si invatarea unor alte limbaje de programare ce nu au legatura cu webul. Dupa cum am mentionat si in acest articol anterior, pentru a lucra ca si game tester la domiciliu, pentru un mare plus la salariu este necesar sa detineti anumite cunostinte minime de programare. Aceste joburi de acasa sunt foarte raspandite in tarile dezvoltate, ideea de game tester la domiciliu a pornit din America.

Designer grafician

Aici nu ma refer doar la editorul de poze ci si mult peste, de ce nu si fotograf de poze stock (vezi detalii). Fotografia de tip stock reprezinta comertul cu poze foarte clare si de o buna calitate ce sunt utilizate pentru diferite publicatii atat online cat si in ziarele si revistele clasice.

Revenind la subiectul principal, un designer se poate axa pe proiectarea si desenarea diferitelor brosuri, afise, pliante, sigle, logo-uri, personaje si multe altele lucruri grafice. In functie de imaginatie un grafician castiga foarte lejer cateva mii de lei lunar. Acesta poate lucra atat in Photoshop (dificil pentru incepatori) dar si desenarea acestora pe tablete grafice (ideal pentru cei ce deseneaza frumos cu mana libera).

Meditator

Anunturile pentru meditatii online au umplut mai nou siteurile de joburi de acasa fiind cautate atat pentru nivelul avansat gen liceu-facultate dar si pentru copiii mici (gradinita, clasele 1-4). Intradevar nu oricine poate medita, dar nu trebuie sa va lasati pacaliti de cum era candva. Acum, meditatiile se fac pentru aproape orice nu doar la materiile scolare obisnuite ci si la fotografie, muzica, limbi straine, etc.

Pe majoritatea siteurilor de meditatii, o meditatie medie dureaza cam 2 ore si este platita cu aproximativ 50 de lei in functie de diversi factori. De asemenea elevul poate acorda calificative meditatorului dar si invers. Astfel, cu cat meditatorul are calificative mai bune acesta ajunge sa castige din ce in ce mai bine lucrand chiar din fata computerului sau.

Afiliat

Fiind prezentat aici, marketingul afiliat reprezinta o buna sursa de venit online. Principalul dezavantaj este faptul ca desi se castiga bine, castigul se obtine direct proportional cu munca depusa. Asemeni si altor joburi de acasa cum este spre exemplu si reprezentantul de vinde produse cosmetice la domiciliu, afilierea nu are un castig stabil.

Ca tot am adus vorba de afiliere, va recomand sa cititi acest articol (click aici) ce prezinta mai pe larg cum puteti castiga peste 2000 de lei saptamanal din afiliere.

Analizand cam toate ofertele de munca la domiciliu existente, oferta de aici este probabil cea mai banoasa si usoara din toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *