Unii romani lucreaza de acasa pe calculator, AFLA CUM!


Conform unor statistici realizate in 2013 peste 20.000 de romani lucreaza de acasa pentru diverse companii straine avand castiguri de peste 2000 dolari lunar. Tot ceea ce trebuiesc sa faca are legatura cu lumea IT, majoritatea dintre acestia fiind programatori sau designeri. Daca nu aveti anumite cunostiinte in domeniul computerelor nu trebuie sa va descurajati, exista si alte metode si domenii de activitate din care va puteti asigura cel putin cateva sute de dolari lunar.

Mai jos puteti sa vizualizati reportajul realizat de catre ProTv ce demonstreaza afirmatia de mai sus cum ca freelancerii romani castiga destul de bine lucrat de acasa pe computer.

Acum in 2015 cu siguranta numarul persoanelor ce lucreaza de acasa a crescut considerabil si acest lucru este imbucurator din foarte multe motive. Chiar daca nu toata lumea are cunostiintele necesare exista destul de multe alte activitati ce se pot desfasura de acasa din care se poate castiga cat pentru un trai decent cel putin.

In urmatorii ani numarul persoanelor ce lucreaza de acasa o sa creasca foarte mult, iar motivele nu mai are rost sa le mentionez tinand cont la cate locuri de munca bine platite au mai ramas in Romania. Vor exista 2 categorii de oameni, prima fara obligatii in tara care o sa plece in numar cat mai mare la munca in strainatate si a doua, persoanele care din diverse motive nu pot parasii tara care vor alege sa lucreze de acasa.

Tu te poti enumera printre persoanele ce lucreaza de acasa ?

Raspunsul este da, si de ce nu? Acceseaza acest link si vei gasi o lista o lista realizata pe acest blog cu destul de multe oferte de lucru de acest gen. Fiecare metoda este prezentata diferit si se specifica si cerintele necesare dar si potentialul de castig. Astfel cu cat cerintele sunt mai ridicat cu atat castigul creste si invers. Cele mai slab platite oferte de munca de acasa sunt cele generaliste si foarte usoare, cu activitati ce pot fi facute de aproape oricine ce lucreaza de acasa indiferent de varsta sau indemanare.

Mai departe ramane sa va alegeti una dintre ofertele postate acolo si sa va documentati bine in ceea ce priveste aceasta. Faceti o cercetare scurta si analizati daca va puteti descurca sau nu. Daca totul este in regula atunci puteti demara activitatea si incetul cu incetul or sa apara si castigul. Nu va asteptati la un castig rapid deoarece de multe ori rezultatul pozitiv se lasa asteptat. Daca nu esti multumit de ofertele de acolo mai ramane o solutie si anume:

Doresti ajutorul in cautarea unei oferte de lucru ?

Atunci lasa un comentariu mai jos prin intermediul formularului respectiv si specifica in mare urmatoarele lucruri:

– sexul si varsta
– ca ce ai mai lucrat pana acum, ce experienta ai si cat timp
– la ce te pricepi, exceptand joburile anterioare
– de cat timp dispui zilnic pentru a lucra de acasa

Astfel voi putea analiza in mare si o sa iti fac cateva recomandari, nu promit ca o sa fiu de mare ajutor dar cel putin voi incerca. Vor avea si alti utilizatori posibilitatea sa posteze sugestii in functie de cererile aparute. Astfel cu putin noroc poate te vei numara si tu printre miile de persoane ce lucreaza de acasa si duc un trai decent.

Jobul la domiciliu recomandat in 2015

Este vorba de acesta (click aici) ce ofera posibilitatea sa castigati peste 2000-3000 lei lunar lucrand doar cateva ore in fata computerului dvs. Se recomanda acest job tuturor persoanelor ce dispun de ceva timp liber, au un computer fie el cat de slab performant, conexiune la internet. Varsta nu este importanta, singura cerinta este sa aveti cont bancar doearece banii o sa-i retrageti lunar prin transfer bancar.

Spre deosebire de toate ofertele de lucru la domiciliu din Romania, aceasta oferta este probabil mult mai usoara si mai profitabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *